Catàleg

Tenim diferents col·leccions on el client pot combinar els colors i dissenys, per tal de personalitzar la seva rajola.

Col·lecció Mediterrània
Inspirada en el Mediterrani, hi trobam combinacions de colors càlids i lluminosos, que transmeten sensacions de benestar a través de les seves tonalitats. És una mescla de cultures i tradicions reflectida als nostres peus.

Col·lecció Mandrava
Inspirada en les zones rústiques de Mallorca, herència viva dels nostres avantpassats, des d’on ens han arribat combinacions en grisos de trespols centenaris, els quals encara avui dia donen un caràcter especial a la nostra llar.

Col·lecció Tramuntana
De la Serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat, i dels seus aires, ens arriba la inspiració per aquesta sèrie de rajoles que ens recorda la natura per les seves formes sinuoses i colors vius.

Col·lecció Aigua-Pedra
Aquesta col·lecció és l’intent d’imitar elements naturals. D’una banda, les formes capritxoses de les aigües, on cada instant és únic i irrepetible. I, d’una altra, les pedres i els marbres infinits que han anat creant la naturalesa al llarg del temps.

Col·lecció Hexagonal
Inspirada en la modernitat, a través de les seves línies, els traços rectes i la combinació dels colors amb les formes geomètriques. La diversitat i infinitat de possibles combinacions de colors fan d’aquesta col·lecció un mosaic per als més atrevits.

Col·lecció 1973
Aquesta és la darrera col·lecció de l’empresa.