Mitjans de comunicació

En aquest apartat feim una recopilació de les aparicions de la nostra empresa als mitjans de comunicació, tant escrits com audiovisuals.

Set dies d’IB3
Entrevista al programa Set dies d’IB3, a la secció l'”Influencer del teu poble” el 19 de setembre de 2019, on Guillem explica com ha anat evolucionant el concepte de venta emprant les xarxes socials, però seguint amb el mateix mètode tradicional i artesanal de fa més de 100 anys en la fabricació de les rajoles.

Entrepà sobre rajola
Diari de Mallorca
Notícia sobre el V Premi d’entrepans d’autor de Madrid Fusion 2018 del diari Diari de Mallorca, el 23 de gener de 2018, on el 3r premi es va presentar damunt una de les nostres rajoles, creada per a l’ocasió.

Introducción Reportatge Brisas
Setmanari Brisas
Reportatge publicat al setmanari Brisas del diari Última Hora, el 22 d’abril de 2017, en què es mostra el procés de disseny i fabricació de les rajoles hidràuliques.

Ben a Prop
Capítol 3 del programa de la televisió autonòmica IB3, emès el 22 d’agost de 2016, on s’ajunten diferents oficis i aficions dels personatges que hi surten. En aquesta ocasió surt la nostra empresa de rajoles.

Diari El Mundo
Diari El Mundo
Notícia publicada al diari El Mundo a l’edició de Balears, el 5 d’agost de 2014, on es fa un repàs a la història de la fàbrica de rajoles i al procés d’elaboració de les rajoles hidràuliques.

Enxarxats
Programa de la televisió illenca M de Mallorca, emès el 21 d’octubre de 2010, on el protagonista és Guillem Capó, que fa un repàs a les seves aficions i feina de fabricació artesanal de rajoles.

Diari La Voz
Diari La Voz
Notícia apareguda al diari La Voz, el dilluns 3 de gener de 1998, amb motiu de l’entrega de la carta de Mestre Artesà a Bartomeu Capó, un dels fundadors de la fàbrica.